Een canvas als alternatief

Een canvas als alternatief

Een schilderij is leuk en aardig, maar het kost vaak een stevige duit. Ben je op zoek naar een alternatief, dan moet je zeker eens een foto op canvas overwegen. Een canvas is een stuk voordeliger en heeft dezelfde of zelfs een mooiere uitstraling. De keuze aan canvassen is enorm en de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt.

Nooit meer zonder een canvas

Een canvas is gemaakt van zeer stevig materiaal waardoor een foto op canvas tegen een stootje kan. Waar je bij een schilderij moet opletten dat het niet scheurt, is dit bij een canvas niet het geval. In principe kan een canvas niet stuk gaan. Verder is een canvas ook waterdicht en UV-bestendig. In principe zou je de canvas zelfs buiten kunnen hangen. De zon doet je canvas alvast niet verkleuren, dus ook op een plaats met veel zonlicht kun je met een canvas aan de slag. Het onderhoud is eenvoudig: afnemen met een vochtige doek en klaar. Opspannen hoeft niet, je hebt er dus minder werk mee dan met een echt schilderij.

Een canvas kan in elke kamer

Een canvas heb je in alle mogelijke afmetingen. Je kunt je canvas perfect op maat bestellen. Tot op de centimeter nauwkeurig geef je online de maten in en je bestelling wordt vervolgens netjes geleverd. Tenminste als je voor een betrouwbare leverancier kiest.

Ga je een canvas bestellen, denk dan ook goed na over de foto. Deze kies je immers zelf. De meeste leveranciers hebben een gigantische beeldenbank, maar je kunt ook een eigen foto op je canvas laten printen. Zorg er wel steeds voor dat de foto met je interieur matcht en voldoende scherp is. Een canvas kan in elke ruimte tot zijn recht komen. De meeste canvassen worden in de woonkamer gehangen, maar ook andere kamers kunnen perfect.

Verschillende opties met een canvas

Een canvas kan op een canvas doek, maar ook plexi, dibond en andere materialen zijn mogelijk. Vaak zijn er ook verschillende afwerkingsvormen verkrijgbaar. Door goed te kiezen en samen te stellen, krijg je een echte blikvanger in huis. En dit voor een fractie van de prijs van een schilderij. Bovendien beschik je over de vrijheid om zelf je afmetingen en foto’s te kiezen. Een foto op canvas is trouwens ook een perfect geschenk. Trekt iemand een nieuwe woning in, dan komt een canvas altijd van pas.

Bekijk de mogelijkheden, kies je foto en haal je canvas in huis. Een blikvanger voor een beperkt budget.

https://www.canvaswinkel.nl/
Reacties zijn gesloten.